Höstsäsongen igång!

Höstsäsongen har startat och Damlaget har hunnit med tre matcher efter sommaruppehållet. Först en seger mot lokalkonkurrenten Sätra SK i Svenska Cupens andra omgång med 5-1 och sedan två seriematcher mot Brommapojkarna och IFK Nyköping. Mot Brommapojkarna blev det förlust med 0-1 efter en jämn match och mot Nyköping blev det vinst med hela 5-2. Laget ligger för närvarande på tredjeplats, sex poäng bakom serieledarna BP. Det är många matcher kvar att spela och chans till serieseger och eventuellt kval till Elitettan är fortfarande möjlig. 

Herrarna startade upp denna vecka med vinst borta mot Tungelsta med hela 5-1. Värt att notera är att två mål gjordes av en debutant, Gabbe född 00 som flyttats upp från föreningens U17-lag. Herrarna har likt damerna fortfarande chans till serieseger och ligger på en fjärdeplats, åtta poäng bakom serieledarna Tyresö men med en match mindre spelad. 

Många intressanta och spännande matcher på Älvsjö IP i höst och vi hoppas att så många som möjligt vill komma och stötta våra lag!

Älvsjö AIK FF