BLI BOMEDLEM I DITT ÄLVSJÖ!

FÖRMÅNSKUND I ÄLVSJÖ?

Att bli BoMedlem är en kostnadsfri förmån. Det ger dig rabatter, erbjudanden och aktuell marknadsinformation från Älvsjöföretagarnas förening.

Vi gör allt vi kan för våra BoMedlemmar!

Älvsjöföretagarna är en förening som verkar för bättre marknad, boende och service i Älvsjö.

Medlemsföretagens verksamhet ur kundperspektiv är centralt i vår verksamhet, men lika viktigt är frågor som rör ordning, miljö och infrastruktur. Vi har ett nära samarbete med Kommunstyrelsen och Polismyndigheten.

Några dagsaktuella exempel på vår verksamhet: Ordningsfrågor med kommun- och polismyndigheter / Långsjöns utveckling för renare vatten / Ett tryggare Älvsjö Centrum.

Ditt BoMedlemskap är inte bara fördelaktigt för dig som Älvsjöbo och kund hos våra medlemsföretag. Det blir också din egen direktkanal till värdefull information om framtiden i Älvsjö, och ett stöd för vårt arbete med samhällsviktiga frågor och förändringar i vår närmiljö.

Den direkta fördelen med ditt BoMedlemskap att du kommer få olika förmånserbjudanden, bonus och rabatter direkt från våra medlemsföretag. Det kan också vara en inbjudan till premiärer, nyöppningar eller andra evenemang, som du själv kan boka direkt här när du loggar in som BoMedlem..
 

De rabatter och erbjudanden du får som BoMedlem kommer direkt till dig från våra enskilda medlemsföretag, som dina egna exklusiva medlemsförmåner.

Välkommen som BoMedlem - för ett bättre, attraktivare och tryggare Älvsjö.

Registrera dig som BoMedlem här!