Sommarhälsning från Älvsjöföretagarna

Sommarhälsning från Älvsjöföretagarna,                                                        http://www.alvsjoforetagarna.se/sites/default/files/pub/img/aff_logo_marke.gif

 

Vårens aktiviteter som genomförts och vad som är på gång framöver

En tidig sommarhälsning till Er alla! Nu ser vi framåt mot bättre tider!

Vi har under våren genomfört våra första digitala mötena (webinars) för våra medlemmar och det är något vi sannolikt kommer att fortsätta med under hösten. Det beror naturligtvis på hur snabbt vi kan återgå till mera fysiska träffar.

En annan viktig sak som vi fokuserat är att utveckla våra affärssamarbeten med närliggande viktiga affärsnätverk. Exempelvis med företagargruppen i Liljeholmen samt varit proaktiva i Älvsjö/Liljeholmens satsningar på Älvsjös näringsliv. Utöver detta har vi också haft möten med flera villaföreningar, etc för att se på olika möjligheter att utveckla våra lokala affärssamarbeten i närområdet.

Vi kommer att fortsätta att utveckla våra samarbeten i syfte att se hur vi kan fortsätta vara ”spindeln i nätet” i Älvsjö och pådrivande i dessa samarbeten framåt.

Vi planerar att under tidig höst ha vårt årsmöte och vår plan är att vi ska kunna vara ute på något ställe här i Älvsjö. Vi undersöker nu val och plats och tidpunkt men återkommer inom kort med detaljer och inbjudan.

Vi ser fram emot att emot att träffa digitalt på olika events framöver!

Med vänliga hälsningar,

 

Styrelsen älvsjöföretagarna